22
05
2017
Udruga Zvono druženje sa sportašima

Sailing Club Mornar and Association for people with mental disabilities Zvono

by laser

Član organizacijskog odbora Zlatko Jakelić je najavio kako će se Svjetsko jedriličarsko prvenstvo klase Laser u rujnu ove godine održati u dva dijela-seniorskom i veteranskom.

“Na seniorskom Svjetskom jedriličarskom prvenstvu klase Laser očekuje se oko 150 natjecatelja iz više od 50 zemalja i za pobjednike tog natjecanja članoviudruge ‘Zvono’ izraditi će posebne zlatne, srebrne i brončane medalje. U veteranskom dijelu Svjetskog jedriličarskog prvenstva sudjelovat će oko 350natjecatelja a za sve njih te za oko 150 natjecatelja seniorskog svjetskog prvenstva članovi ove udruge izradit će suvenire, što znači ukupno oko 500 suvenira saznakom jedriličarskog kluba Mornar koji je domaćin natjecanja,” objasnio je Jakelić.

“Mislim da je to jedna lipa priča koja bi definitivno trebala biti ispričana van granica Hrvatske. Ovo je idealna prilika da pokažemo da ljudi koji imaju poteškoća mogu biti kompetentni i kvalitetni članovi društa te time pridonijeti svojom kretivnošću i talentima,” rekla je Blanka.

Tags for this post